Curcan la cuptor cu umplutura de castane din: prune uscate, coniac, carnati, bacon, castane, mar, lamaie, nucsoara, sare, piper, curcan, grasime de gasca, salvie, bacon, ceapa, morcov, telina, ceapa, carnati, supa de pui, amidon, vin. Ingrediente: Pentru umplutura: 8 prune uscate mari 2 linguri cu coniac 450 g cârnaţi proaspeţi 2 felii de bacon cu […]
Reteta zilei: Castane coapte
PrinteazaO reteta simpla de castane coapte din: castane, apa si sare.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- castane
- apa
- sare
Mod de preparare:
Se spala castanele in 2-3 ape si se cresteaza coaja in cateva locuri. Se pun in tava de aragaz si se stropesc din cand in cand cu apa foarte sarata. Dupa maximum 30 min se scot si se acopera cu un servet ud pentru ca apoi sa li se indeparteze coaja mai usor.
Se servesc calde ca atare sau in diverse combinatii de piure de fructe.
Castane coapte
Poftă bună!
Poate iti place si:
Pate de castane si curmale
Pate de castane si curmale din: castane, lapte, curmale, unt, vanilie, sare, portocala, lamaie, migdale, fistic, nuca, scortisoara, cuisoare, coaja de portocala confiata, menta, sos de vanilie, inghetata. Ingrediente: 500 g castane coapte 500 ml lapte dulce 100 g curmale 30 g unt un vârf de linguriţă vanilie măcinată 2 g sare o portocală o […]
Pofta buna!