Pricomigdale cu seminte de pin si coacaze

Printeaza

Pricomigdale cu seminte de pin si coacaze din: seminţe de pin, migdale, coacăze uscate, vin Marsala, făină albă, sare, ou, zahar brun, esenta de migdale.

 

Ingrediente: Pricomigdale_cu_seminte_de_pin_si_coacaze

  • 100 g seminţe de pin
  • 100 g migdale
  • 3 linguri coacăze uscate
  • 3 linguri vin Marsala
  • 1 lingură făină albă
  • 1 praf de sare
  • 1 albuş mare
  • 4 linguri zahăr brun
  • esenţă de migdale

Mod de preparare:

Adaugi migdalele şi semin­ţele de pin măcinate, făina şi coacăzele scurse bine. Omogenizezi compozi­ţia, după care formezi din ea bile mici, pe care le aplatizezi uşor şi le aşezi într-o tavă, păstrând dis­tanţa între ele.

Pui într-o tavă migdale­le şi 70 g seminţele de pin. Introduci tava în cuptor pentru 5 minute, să se rumenească. După ce se răcesc, le macini fin.

Pui coacăzele să se hidrateze în vinul Marsala diluat cu apă. Poţi înlocui vinul Marsala cu un vin autohton aromat sau cu o tărie alcoolică de peste 15%.

Baţi albuşul spumă cu un praf de sare, apoi cu zahărul şi esenţa de mig­dale, până când zahărul se topeşte. Presari deasupra restul de seminţe de pin.

Introduci tava în cupto­rul preîncălzit, la foc mic spre mediu, până se rume­nesc uşor, timp de 10 minute.

Pricomigdale cu seminte de pin si coacaze

Pricomigdale_cu_seminte_de_pin_si_coacaze

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.