Snitel cu sunca, varza si cascaval

Printeaza

Snitel cu sunca, varza si cascaval din: varză, făină, pesmet,oua, sare, piper negru, şuncă de Praga sau şuncă slabă de pasăre, caşcaval, untdelemn.

Ingrediente:Snitel_cu_sunca_varza_si_cascaval

  • 1 varză mică, de circa 500 g
  • 3 linguri făină
  • 3 linguri pesmet
  • 3 ouă
  • sare
  • piper negru proas­păt măcinat
  • 250 g şuncă de Praga sau şuncă slabă, de pasăre
  • 250 g caşcaval
  • 100 ml untdelemn

Mod de preparare:

Opăreşti în apă cu sare varza întreagă ori tăiată pe jumătate. O scoţi din apă şi o laşi să se scurgă. După ce s-a răcit, îi înde­părtezi cotorul şi o desfaci cu grijă în foi.

Suprapui o foaie de varză, o felie subţire de şuncă, o altă foaie de varză, o felie subţire de caşcaval, altă foaie de varză.

Prinzi la un capăt ingredientele cu o scobi­toare. Treci şniţelul format prin făină, apoi prin ou şi pesmet. Prăjeşti şniţelele în ule­iul încins şi le scoţi pe şervete absorbante.

Snitel cu sunca, varza si cascaval

Snitel_cu_sunca_varza_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.