Carne de miel cu broccoli si carnati la cuptor

Printeaza

Carne de miel cu broccoli si carnati la cuptor din: broccoli, carne de miel, caşcaval, cârnaţi, oua, ulei, patrrunjel verde, piper boabe, sare, dafin.

Carne_de_miel_cu_broccoli_si_carnati_la_cuptor

Ingrediente:

  • 1-2 bucăţi broccoli
  • 500 g carne de miel
  • 150 g caşcaval
  • 2 cârnaţi
  • 2 ouă
  • 1 lingură ulei
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • piper boabe
  • sare
  • 1 frunză dafin

Mod de preparare:

Intr-o oală cu 1 litru de apă clocotită, foaia de dafin şi boabele de piper, pui la fiert carnea de miel, la foc mic. După aproximativ 1 1/2 oră, scurgi carnea şi o cureţi de oase şi pieliţe, după care o porţionezi.

Separat, fierbi cârnaţii – în apă cât să-i acopere, cu 1 lingură de ulei, până scade lichidul, apoi îi tai în bucăţi groase. Rupi broc­coli în bucheţele şi le opăreşti 5 minute, apoi le scurgi.

Aşezi într-un vas termo- rezistent straturi succesi­ve de carne de miel, broc­coli, cârnaţi, caşcaval ras. Repeţi straturile până când termini ingrediente­le. Torni deasupra zeama în care a fiert carnea sau zeama de la broccoli, până acoperă ingredientele.

Coci preparatul la foc mediu, până scade zea­ma. Torni deasupra ouăle bătute ca pentru omletă şi presari caşcaval ras. Continui coacerea până se formează o crustă, iar deasupra presari pătrun­jel fin tocat.

Carne de miel cu broccoli si carnati la cuptor

Carne_de_miel_cu_broccoli_si_carnati_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.