Legume mexicane

Printeaza

Legume mexicane din: mazare, morcov, ardei, ceapa, porumb, rosie, ciuperci.
Ingrediente:Legume mexicane

  • mazare fina
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • boabe de porumb
  • 1 rosie decojita
  • ciuperci taiate felii

Mod de preparare:

Aceasta reteta se bazeaza pe efectul mirodeniilor picante. Legumele se taie cubulete si se inabusa timp de citeva minute pe tigaia de teflon cu citeva picaturi ulei de masline.

Cind sunt aproape gata se adauga putin sos de soia.

Mirodeniile care dau un gust deosebit legumelor mexicane sunt: busuioc, oregano, cimbru, curry,  cilly, coreandru, ghimbir, piper rosu sau negru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.