Friptura de porc la tava cu broccoli din: ceafa de porc, ulei, sare, piper, condimente, morcovi, dovlecei, cartofi, broccoli. Ingrediente: 800 g ceafă sau cotlet de porc ulei sare piper măcinat 1 pahar vin alb condimente pentru carne de porc 2 morcovi 2 dovlecei tineri 3 cartofi 300 g bucheţele de broccoli Mod de […]
Broccoli cu ceafa afumata pe pat de legume
PrinteazaBroccoli cu ceafa afumata pe pat de legume din: cartofi, unt, lapte, sare, piper, broccoli, ameste mexican de legume, ceafa afumata sau crenvursti, pesmet, smantana, cascaval.
- 1 kg cartofi
- 130 g unt
- 300-400 ml lapte
- sare
- piper
- 300 g broccoli
- 300 g amestec mexican de legume congelate
- 100 g ceafă afumată sau 3 crenvurşti
- 2-3 linguri pesmet
- 100 g caşcaval
- smântână
Mod de preparare:
Speli cartofii şi îi pui să se fiarbă fără să-i cureţi de coajă. Scurgi cartofii fierţi, îi decojeşti şi îi zdrobeşti.
Amesteci cartofii cu laptele, 100 g unt, sare şi piper după gust.
Fierbi în apă cu sare legumele congelate şi broccoli. Tai mezelul în fâşii înguste. Razi caşcavalul.
Ungi un vas termorezistent cu untul rămas şi îl tapetezi cu pesmet.
Pui un strat de piure, apoi unul de legume şi broccoli.
Presari ceafa afumată şi caşcavalul ras şi introduci vasul în cuptor, la foc mediu, pentru 15 minute.
Stropeşti porţiile cu smântână.
Broccoli cu ceafa afumata pe pat de legume
Pofta buna!
Friptură de porc la tavă cu legume
Friptură de porc la tavă cu legume din: porc, grasime, morcov, telina, ceapa, piper, usturoi, sare, condimente. Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 lingură de grăsime morcov telină 1 ceapă piper boabe 1/2 căpăţână de usturoi sare alte condimente, după preferinţă Mod de preparare: Carnea macră (din pulpă) se sărează puţin şi se […]
Pofta buna!