Broccoli cu ceafa afumata pe pat de legume

Printeaza

Broccoli cu ceafa afumata pe pat de legume din: cartofi, unt, lapte, sare, piper, broccoli, ameste mexican de legume, ceafa afumata sau crenvursti, pesmet, smantana, cascaval.

Ingrediente:Broccoli_cu_ceafa_afumata_pe_pat_de_legume

  • 1 kg cartofi
  • 130 g unt
  • 300-400 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 300 g broccoli
  • 300 g amestec mexican de legume congelate
  • 100 g ceafă afuma­tă sau 3 crenvurşti
  • 2-3 linguri pesmet
  • 100 g caşcaval
  • smântână

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui să se fiarbă fără să-i cureţi de coajă. Scurgi cartofii fierţi, îi decojeşti şi îi zdrobeşti.

Amesteci car­tofii cu laptele, 100 g unt, sare şi piper după gust.

Fierbi în apă cu sare legumele congelate şi bro­ccoli. Tai mezelul în fâşii înguste. Razi caşcavalul.

Ungi un vas termorezistent cu untul rămas şi îl tapetezi cu pesmet.

Pui un strat de piure, apoi unul de legume şi broc­coli.

Presari ceafa afuma­tă şi caşcavalul ras şi introduci vasul în cuptor, la foc mediu, pentru 15 minute.

Stropeşti porţiile cu smântână.

 

Broccoli cu ceafa afumata pe pat de legume

Broccoli_cu_ceafa_afumata_pe_pat_de_legume

Pofta buna!

 

 

Friptura de porc la tava cu broccoli

Friptura de porc la tava cu broccoli

Friptura de porc la tava cu broccoli din: ceafa de porc, ulei, sare, piper, condimente, morcovi, dovlecei, cartofi, broccoli. Ingrediente: 800 g ceafă sau cotlet de porc ulei sare piper măcinat 1 pahar vin alb condimente pentru carne de porc 2 morcovi 2 dovlecei tineri 3 cartofi 300 g bucheţele de broccoli   Mod de […]

retete

Friptură de porc la tavă cu legume

Friptură de porc la tavă cu legume din: porc, grasime, morcov, telina, ceapa, piper, usturoi, sare, condimente.   Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 lingură de grăsime morcov telină 1 ceapă piper boabe 1/2 căpăţână de usturoi sare alte condimente, după preferinţă Mod de preparare: Carnea macră (din pulpă) se sărează puţin şi se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.