Antricot de vita la tigaie din: antricot de vita, ulei de masline, fructe de padure, otet balsamic, unt de cacao, sare.
Ingrediente:
150 g de antricot de vită
10 g de ulei de măsline
30 g de fructe de pădure
50 ml oţet balsamic
unt de cacao
sare
Mod de preparare:
Daţi feliile de antricot prin untul de cacao, apoi prăjiţi feliile câteva minute pe fiecare parte într-o tigaie antiaderentă stropită cu puţin ulei. Adăugaţi fructele de pădure şi oţetul balsamic.
Adăugaţi sare şi serviţi pe o farfurie adăugând sosul din tigaie.
Antricot de vita la gratar cu rozmarin din: antricot de vita, lamaie, ulei de masline, rozmarin, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 felie groasa (5-6 cm) antricot de vita cu os 1 lamaie 50 ml ulei de masline 2-3 fire de rozmarin 2-3 fire de cimbru verde sare piper Mod de preparare: Inainte de a […]
Antricot de vita cu cartofi la gratar din: cartofi dulci, ulei, seminte de susan, pasta miso, zeama de lamaie, sos de ardei iute, vin de orez, antricoate de vita, nasturel. Ingrediente: 2 cartofi dulci mari, taiati felii 1 lingura de ulei, plus extra pentru uns 1 lingura seminte de susan 1 lingura de pasta miso […]
Antricot de vita cu gulii din: antricot de vita, gulie, ulei, sare, piper, fulgi de ardei, cartofi. Ingrediente: 1 antricot de vită 1 gulie ulei sare piper măcinat fulgi de ardei iute cartofi natur, pentru ganitură Mod de preparare: Speli antricotul, îl dai cu puţin ulei şi-l frigi într-o tigaie antiaderentă pe ambele părţi. Il […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.