Cartofi cu carnati si patrunjel la cuptor

Printeaza

Cartofi cu carnati si patrunjel la cuptor din: cartofi, carnati afumati, patrunjel, sorici, ulei, apa.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 2-3 cârnaţi afumaţi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 bucată şorici
  • 2-3 linguri ulei
  • 100 ml apă

 

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi-i tai în jumătate. Feliezi cârnaţii şi toci pătrunjelul şi şoriciul.

Pui in­gredientele într-o tavă la cuptor peste care torni uleiul şi apa.

Laşi până când cartofii sunt aproape fierţi, după care presari pă­trunjelul tocat. Ţii până se rumenesc puţin cartofii.

 

Cartofi cu carnati si patrunjel la cuptor

Cartofi_cu_carnati_si_patrunjel_la_cuptor

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.