Garnitura de naut cu rosii si ardei
PrinteazaGarnitura de naut cu rosii si ardei din: naut, rosii cherry, ardei grasi rosii, usutroi, sare, piper, unt, ulei, rozmarin.
Ingrediente:
- 300 g naut
- 500 g rosii cherry
- 3 ardei grasi rosii
- 4 catei usturoi
- sare
- piper
- unt
- ulei
- rozmarin
Mod de preparare:
Dai năutul prin jet de apă rece şi îl fierbi până se înmoaie. Speli legumele. Roşiile le tai înjumătăţi, iar ardeilor le elimini cotoarele şi seminţele şi îi tai fâşii.
Pisezi usturoiul. Topeşti o lingură de unt cu puţin ulei într-o tigaie încinsă în care pui usturoiul pisat, iar după 30 de secunde năutul. Amesteci şi adaugi fâşiile de ardei.
După 5 minute pui şi jumătăţile de roşii cherry. Acoperi cu capac, presari rozmarin, potriveşti de sare şi piper şi laşi pe foc 15 minute. Poţi servi ca garnitură pentru o friptură de pasăre.
Garnitura de naut cu rosii si ardei
Pofta buna!
merge garnitura asta