Drob de miel cu morcov si pastarnac
PrinteazaDrob de miel cu morcov si pastarnac din: organe de miel, morcov, pastarnac, oua, ceapă verde, usturoi verde, pâine înmuiată în lapte, marar, sare, piper.
Ingrediente:
- organe de miel
- 1 morcov
- 1 păstârnac
- 4 ouă
- 1 legătură ceapă verde
- 1 legătură usturoi verde
- 1 felie de pâine înmuiată în lapte
- 1 legătură marar
- 5 ouă fierte
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi organele de miel. îndepărtezi pieliţa albă de la rinichi, iar de la inimă şi de la plămâni scoţi părţile mai tari. Le fierbi în apă cu sare, împreună cu morcovul şi păstârnacul întregi.
După ce au fiert, le scoţi, le scurgi şi le dai prin maşina de tocat carne. Amesteci cu felia de pâine scursă, verdeaţa tocată, ouăle crude, sare si piper, după gust.
Aşezi hârtie de copt într-o tavă de cozonac, torni compoziţia şi din loc în loc pui ouăle fierte descojite.
Dai drobul la cuptor până se rumeneşte. Dacă vrei, poţi prepara drobul în prapur de jniel sau în foaie de plăcintă.
Drob de miel cu morcov si pastarnac
Pofta buna!