Drob de miel cu morcov si pastarnac

Printeaza

Drob de miel cu morcov si pastarnac din: organe de miel, morcov, pastarnac, oua, ceapă verde,  usturoi verde, pâine înmuiată în lapte, marar, sare, piper.

Drob_de_miel_cu_morcov_si_pastarnac

Ingrediente:

  • organe de miel
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 4 ouă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură usturoi verde
  • 1 felie de pâine înmuiată în lapte
  • 1 legătură marar
  • 5 ouă fierte
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi organele de miel. îndepărtezi pieliţa albă de la rinichi, iar de la inimă şi de la plă­mâni scoţi părţile mai tari. Le fierbi în apă cu sare, împreună cu morcovul şi păstârnacul în­tregi.

După ce au fiert, le scoţi, le scurgi şi le dai prin maşina de tocat carne. Amesteci cu felia de pâine scursă, verdeaţa tocată, ouăle crude, sare si piper, după gust.

Aşezi hârtie de copt într-o tavă de cozonac, torni compoziţia şi din loc în loc pui ouăle fierte descojite.

Dai drobul la cuptor până se rume­neşte. Dacă vrei, poţi prepara drobul în prapur de jniel sau în foaie de plăcintă.

Drob de miel cu morcov si pastarnac

Drob_de_miel_cu_morcov_si_pastarnac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.