Peste la cuptor cu pesmet si patrunjel

Printeaza

Peste la cuptor cu pesmet si patrunjel din: peşte alb, pesmet auriu, pătrunjel, unt, sare, condimente pentru peste.

Ingrediente:

  • 600 g peşte alb
  • 200 g pesmet auriu
  • o legătură pătrunjel
  • 100 g unt
  • sare
  • condimente pentru peste, după gust

 

 

Mod de preparare:

Pesmetul se pune într-un vas şi se adaugă pătrunjelul fin tocat. Se presara sare şi alte condimente, după gust, şi apoi se amestecă cu untul.

Se dă la cuptor pentru 20 de minute. Peştele porţionat se pune în vasul de cuptor şi se acoperă cu un strat de pesmet.

Peste la cuptor cu pesmet si patrunjel

Peste_la_cuptor_cu_pesmet_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

Curry de Legume cu Orez Brun

Curry de Legume cu Orez Brun din: orez, ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, ardei, dovlecel, cartof, laptepudra, sare, piper, coriandru. Perfect pentru cei care caută o alternativă nutritivă la mesele tradiționale, acest curry combină diversitatea legumelor cu complexitatea aromelor asiatice, oferind o experiență culinară de neuitat. Ușor de preparat, acest fel de mâncare este ideal pentru […]

Salată de Roșii cu Cimbru și Mozzarella

Salată de Roșii cu Cimbru și Mozzarella din: rosii, mozzarell, cimbru, ulei, otet, sare, piper. Este o combinație clasică și savuroasă, ideală pentru a fi servită ca aperitiv sau gustare ușoară. Această rețetă îmbină dulceața roșiilor coapte, prospețimea cimbrului și textura cremoasă a brânzei mozzarella, toate unite de un dressing simplu, dar plin de aromă. […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.