Curry de Legume cu Orez Brun din: orez, ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, ardei, dovlecel, cartof, laptepudra, sare, piper, coriandru. Perfect pentru cei care caută o alternativă nutritivă la mesele tradiționale, acest curry combină diversitatea legumelor cu complexitatea aromelor asiatice, oferind o experiență culinară de neuitat. Ușor de preparat, acest fel de mâncare este ideal pentru […]
Peste la cuptor cu pesmet si patrunjel
PrinteazaPeste la cuptor cu pesmet si patrunjel din: peşte alb, pesmet auriu, pătrunjel, unt, sare, condimente pentru peste.
Ingrediente:
- 600 g peşte alb
- 200 g pesmet auriu
- o legătură pătrunjel
- 100 g unt
- sare
- condimente pentru peste, după gust
Mod de preparare:
Pesmetul se pune într-un vas şi se adaugă pătrunjelul fin tocat. Se presara sare şi alte condimente, după gust, şi apoi se amestecă cu untul.
Se dă la cuptor pentru 20 de minute. Peştele porţionat se pune în vasul de cuptor şi se acoperă cu un strat de pesmet.
Peste la cuptor cu pesmet si patrunjel
Pofta buna!
Salată de Roșii cu Cimbru și Mozzarella
Salată de Roșii cu Cimbru și Mozzarella din: rosii, mozzarell, cimbru, ulei, otet, sare, piper. Este o combinație clasică și savuroasă, ideală pentru a fi servită ca aperitiv sau gustare ușoară. Această rețetă îmbină dulceața roșiilor coapte, prospețimea cimbrului și textura cremoasă a brânzei mozzarella, toate unite de un dressing simplu, dar plin de aromă. […]