Briose cu ciuperci si cascaval

Printeaza

Briose cu ciuperci si cascaval din: făină, praf de copt, ciuperci, orez, cascaval, patrunjel uscat, ceapa, margarină topită, lapte, ou, sare, unt, faina.

Briose_cu_ciuperci_si_cascaval

Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 60 g ciuperci proaspete
  • 75 g orez fiert
  • 60 g caşcaval ras
  • 1 linguriţă pătrunjel uscat
  • 2 fire ceapă
  • 125 g margarină topită
  • 80 ml lapte
  • un ou
  • un praf de sare

Pentru forme:

  • 50 g unt
  • 1 lingură făină

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu praful de copt, ciupercile tăiate mărunt, orezul, caşcavalul, ceapa tocată mărunt şi pătrunjelul uscat.

Se face un gol la mijloc în care se pun ingredientele lichide şi sarea şi se amestecă. Se toarnă apoi aluatul în formele unse cu unt şi tapetate cu făină şi se coc 20 de minute.  Se lasă să se răcească în forme.

Briose cu ciuperci si cascaval

Briose_cu_ciuperci_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.