Chiftele picante de porc cu supa cu taietei din: carne tocata de porc, usturoi, ceapa, ardei iute, ulei, supa de pui, sos de stridii, ciuperci, varza chinezeasca, taietei. Ingrediente: 400g carne tocată de porc 2 căţei de usturoi pisaţi 6 cepe verzi, 3 tocate mărunt, 3 feliate pentru ornare 2 ardei iuţi roşii, unul tocat […]
Chiftele iuti din carne de vita
PrinteazaChiftele iuti din carne de vita din: carne de vită, paine, lapte, ceapa, usturoi, patrunjel, boia iute, sare, apa, faina, ulei.
- 500 g carne de vită
- 2 felii pâine
- puţin lapte
- o ceapă
- 3 căţei usturoi
- o legătură pătrunjel
- boia iute
- sare
- 2-3 linguri apă
- 3-4 linguri făină
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Carnea macră se toacă împreună cu ceapa si usturoiul şi apoi se adaugă pâinea înmuiată în puţin lapte si bine presată.
După gust, acest amestec se poate toca încă o dată si apoi adăuga pătrunjelul tocat, sarea si boiaua.
Se amestecă bine, se frământă şi se adaugă 2-3 linguri de apă. Se amestecă din nou, se formează chiftelele care se trec prin făină.
Se prăjesc în baie de ulei încins şi se scot pe şervete de hârtie. Se pot aduce la masă alături de paste.
Chiftele iuti din carne de vita
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele cu carne, cascaval si ardei iute
Chiftele cu carne, cascaval si ardei iute din: carne de vită, carne de porc, cascaval, ceapa, ardei iuti, verdeata, sare piper, unt. Ingrediente: 500 g carne de vită, fără os 500 g carne de porc, fără os 200 g caşcaval 2 cepe 3 ardei iuţi 2 legături verdeaţă sare piper puţin unt Mod […]
Pofta buna!