Drob de legume și quinoa cu ciuperci si masline din: quinoa, morcovi, telina, ciuperci, masline, ardei gras, patrunjel, marar, sare si piper. Ingrediente: 1 cană quinoa 2 morcovi 1 țelină de dimensiune mijlocie 1 legătură ceapă verde 200 g ciuperci 100 g măsline 1 ardei gras roșu 1 legătură pătrunjel 1 legătură mărar sare piper […]
Drob de dovlecel cu sunca de curcan
PrinteazaDrob de dovlecel cu sunca de curcan din: dovlecei, şuncă de curcan, ouă, marar, ceapa, sare, piper, ulei, faina.
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 300 g şuncă de curcan
- 3 ouă
- 1 legătură mărar
- 1 ceapă
- sare
- piper
Pentru tavă:
- 1 lingură ulei
- 1 lingură făină
Mod de preparare:
Dovleceii se trec prin răzătoarea cu ochiuri mari şi se lasă 10 minute să-si lase apa.
Şunca si ceapa se taie mărunt şi apoi se amestecă cu dovleceii bine scurşi.
Se bat ouăle cu sare şi piper şi apoi se amestecă cu restul ingredientelor. Se pune şi mărarul fin tocat.
Se toarnă amestecul într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină, se nivelează şi se ţine la cuptor pentru 35 minute.
Se lasă să se-răcească în tavă şi apoi se taie.
Drob de dovlecel cu sunca de curcan
Pofta buna!
poate iti place si:
Drob de legume și quinoa cu ciuperci si masline
Drob de miel. Cele mai bune reţete pentru masa de Paşti
Masa de Paști nu ar mai fi aceeaşi fără acest preparat atât de apreciat de români. Drob de miel: Drob de miel cu legume Drob de miel cu legume din: maruntaie de miel, dovlecel, ciuperci champignon, morcov, ardei gras, oua, ulei de masline, unt, paine, smantana, verdeata, ceapa verde, pasta de rosii, sare si […]
Pofta buna!