Placinta cu branza si peste

Printeaza

Placinta cu branza si peste din: aluat foitaj decongelat, ton în suc propriu, feta, măsline fără sâmburi, ou.

Placinta_cu_branza_si_peste

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj decongelat
  • 1 conservă mare ton în suc propriu
  • 250 g feta
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 1 ou

Mod de preparare:

Aluatul se întinde puţin pe masa presărată cu făină si se aşterne un prim strat de brânză feta măruntită cu furculiţa.

Se scurge pestele din conser­vă, se mărunteste si se presară peste brânză. Se pun şi măslinele, se ru­lează aluatul astfel umplut.şi se transferă în tava de copt.

Se unge ou bătut şi se lasă 25 de minute la cuptor. Se taie după ce s-a răcorit puţin.

Placinta cu branza si peste

Placinta_cu_branza_si_peste

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Placinta cu peste

Placinta la tigaie cu peste

Placinta la tigaie cu peste din: faina, ou, ulei, sare, cod, unt, lapte, ceapa, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 250 g făină un ou 60 ml ulei 60 ml apă un praf sare Pentru umplutură: 500 g cod decongelat 50 g făină 50 g unt 300 ml lapte o ceapă sare piper   Mod de […]

Placinta cu creveti

Placinta de peste si creveti

Placinta cu peste si creveti din: creveţi, lapte, unt, faina, smantana, cremă de brânză, zeama de lamaie, marar, codiţe pătrunjel, cartofi cu coja albă, unt, cascaval.   Ingrediente: 400g amestec congelat pentru plăcintă 200 g creveţi uriaşi, decongelaţi 400 ml lapte 25 g unt 25 g făină integrală 2 linguri smântănă 3 linguri cremă de brânză zeama de […]

 

Placinta cu peste

Placinta cu peste si branza

Placinta cu peste si branza din: file de peste, ceapa, ulei, branza, spanac, sare, piper. Ingrediente: 1 foaie aluat foitaj 2 fileuri de peşte 1 ceapă 2 linguri ulei 400 g brânză de vaci 200 g spanac sare piper 1 ou, pentru uns   Mod de preparare: Cureţi ceapa, o toci şi o căleşti în […]

 

Plăcintă cu peşte şi cartofi gratinaţi

Placinta cu peste oceanic

Placinta cu peste oceanic din: somon, file de cod, smantana, oua, cartofi, icre, marar, sare, aluat, lamaie. Ingrediente: 200 g somon proaspăt 200 g somon afumat 200 g file de cod sau alt peşte oceanic 200 ml smântână pentru gătit 2 albuşuri 500 g cartofi cu coaja foarte fină 50 g icre preparate 1 legătură mărar […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.