Salata de cartofi cu peste si smantana
PrinteazaSalata de cartofi cu peste si smantana din: cartofi albi, peste afumat, caeapa verde, ceapa rosie, telina, patrunjel, maioneză, smantana, sare, piper.
Ingrediente:
- 5 cartofi albi
- un peşte afumat
- o legătură ceapă verde
- o ceapă roşie
- un fir ţelină
- 1/2 legătură pătrunjel
- 3 linguri maioneză
- 2 linguri smântână
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se fierb în coajă timp de 30 de minute si apoi se curăţă. Intre timp, pestele se curăţă de oase şi se mărunţeste. Cele două tipuri de ceapă se taie, ţelina se taie si ea şi se amestecă cu pestele.
Se pun si cartofii calzi, tăiaţi cubuleţe, se adaugă pătrunjelul tocat şi maioneza amestecată cu smântână. Se amestecă, se rectifică gustul de sare şi piper şi se lasă 30 de minute înaiate de servire.
Salata de cartofi cu peste si smantana
Pofta buna!