Salata de cartofi cu peste si smantana

Printeaza

Salata de cartofi cu peste si smantana din: cartofi albi, peste afumat, caeapa verde, ceapa rosie, telina, patrunjel, maioneză, smantana, sare, piper.

Salata_de_cartofi_cu_peste_si_smantana

Ingrediente:

  • 5 cartofi albi
  • un peşte afumat
  • o legătură ceapă verde
  • o ceapă roşie
  • un fir ţelină
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 3 linguri maioneză
  • 2 linguri smântână
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în coajă timp de 30 de minute si apoi se curăţă. Intre timp, pestele se curăţă de oase şi se mărunţeste. Cele două tipuri de ceapă se taie, ţelina se taie si ea şi se amestecă cu pestele.

Se pun si cartofii calzi, tăiaţi cubuleţe, se adaugă pătrunjelul tocat şi maioneza amestecată cu smântână. Se amestecă, se rectifică gustul de sare şi piper şi se lasă 30 de minute înaiate de servire.

Salata de cartofi cu peste si smantana

Salata_de_cartofi_cu_peste_si_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.