Budinca de macaroane cu sunca si arpagic din: macaroane, sare, jambon, branza Gouda, sos bechamel, lapte, branza topita, piper, arpagic. Ingrediente: 500 g macaroane sare 200 g jambon 100 g brânză Gouda 250 ml sos bechamel 150 ml lapte 200 g brânză topită piper 3 linguri de rondele de arpagic verde (sibulet) Mod de […]
Budinca de macaroane cu ceapa si smantana din: caşcaval, macaroane, unt topit, smantana pentru gatit, lapte, ceapa, sare. Ingrediente: 250 g caşcaval 400 g macaroane 40 g unt topit 150 ml smântână pentru gătit 300 ml lapte 2 cepe sare Mod de preparare: Tai ceapa în două, apoi în felii subţiri. O căleşti într-o tigaie, în […]
Budincă de macaroane cu zahăr caramelizat Ingrediente: 300 g macaroane 250 g branza dulce de vaci 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 1 lingurita coaja rasa de lamaie 2 oua 2-3 linguri ulei Mod de preparare: Fierbi macaroanele in apa cu sare, apoi le scurgi bine si le treci sub un jet de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.