Mamaliga cu rosii si ciuperci
PrinteazaMamaliga cu rosii si ciuperci din: malai, sare, lapte, unt, ciuperci, ceapa, ulei, piper, rosii, branza de capra, pesto.
Ingrediente:
- 150 g malai grisat
- sare
- 1/8 l lapte
- 30 g unt
- 250 g ciuperci
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei de masline
- piper proaspat macinat
- 200 g rosii marunte
- 80 g branza de capra
- 4 lingurite Pesto
Mod de preparare:
Legumele se curata ciupercile si se taie in doua, iar ceapa curatata se toaca marunt. Se calesc ciupercile in uleiul incins, se adauga ceapa, se caleste si ea putin, se sareaza si se pipereaza.
Se spala rosiile, se taie in 8 si se lasa si ele cateva minute sa se caleasca.
Se pune mamaliga in farfurii adanci, se toarna peste ea legumele calite si Pesto si se presara cu branza de capra faramitata.
Pofta buna!