Macaroane cu brânză și sos de roșii din: macaroane, sos de rosii, branza cheddar, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Este o variantă mai sănătoasă și mai gustoasă a clasicelor macaroane cu brânză, deoarece folosim sos de roșii în loc de unt și smântână. Ingrediente: 400 g de macaroane 500 g sos de roșii […]
Macaroane cu nuci si cascaval
PrinteazaMacaroane cu nuci si cascaval din: macaroane, usturoi, cascaval, nuci, ulei, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pachet macaroane
- 6 căţei de usturoi
- 200 g caşcaval ras
- 200 g nuci
- 2 linguri ulei
- câteva fire de pătrunjel tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rupi macaroanele şi le pui la fiert în apă clocotită cu sare.
Le ţii pe foc, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le strecori şi le laşi deoparte. Păstrezi o cană din apa în care au fiert.
Cureţi şi zdrobeşti usturoiul. La fel procedezi şi cu nucile. Incingi uleiul şi pui usturoiul.
Il laşi să se călească puţin. Ai grijă să nu se ardă, că devine amar.
Adaugi nucile, amesteci şi pui pastele fierte în tigaie. Guşti şi dacă vreri potriveşti cu sare şi piper, presari puţin pătrunjel şi torni din apa păstrată.
Amesteci, să se combine aromele, presari caşcavalul şi opreşti focul.
Macaroane cu nuci si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Macaroane cu brânză și sos de roșii
Pofta buna!