Drob gustos de pui din: ficat de pui, inimi, pipote, oua, ceapa verde, patrunjel, usturoi, sare, piper, boia si maghiran.
Ingrediente:
1/2 kg ficat de pui
1/2 kg inimi şi pipote
5 ouă fierte
1 ou
1 ceapă verde
1 mână de pătrunjel proaspăt, tocat
1 căţel de usturoi pisat
sare şi piper negru măcinat
boia de ardei iute
maghiran uscat
Mod de preparare:
Intr-o oală cu apă sărată fierbe inimile şi pipotele. Când sunt fierte, adaugă ficatul de pui şi lasă-l să fiarbă.
Scoate măruntaiele şi dă-le prin maşina de tocat.
Amestecă compoziţia cu 100 ml zeamă în care au fiert măruntaiele, condimentele, ceapa verde, pătrunjelul, usturoiul, oul crud, sare şi piper după gust.
Tapetează cu folie o tavă de chec. Toarnă 1/2 din compoziţie, aşază ouăle fierte şi acoperă cu restul.
Introdu tava în cuptor şi coace drobul 30-40 minute, până prinde o crustă deasupra.
Drob de pui cu morcovi si marar din: ficat de pui, carne tocată de pui, oua morcovi, marar, patrunjel, ceapă verde, usturoi verde, sare, piper. Ingrediente: 1 kg ficat de pui 500 carne tocată de pui 5 ouă 4 ouă fierte 3 morcovi fierţi 2 legături mărar 2 legături pătrunjel 3 legături ceapă verde 2 legături usturoi verde […]
Drob de pui cu ficat si verdeata din: piept de pui, ficăţei de pui, oua, unt, foi de dafin, boabe de piper, ceapa verde, marar, patrunjel, pesmet, arome dupa gust, sare, piper, prapur Ingrediente: 500 g piept de pui 500 g ficăţei de pui 12 ouă 150 g unt 3-4 foi de dafin 10 g boabe de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.