Piept de Rață cu Sos de Fructe de Pădure din: piept de rata, sare, piper, amestec de fructe de padure, vin rosu, zahar brun, otet balsamic, rozmarin. Descoperiți o simfonie de arome într-un singur fel de mâncare cu această rețetă de piept de rață, acompaniat de un sos de fructe de pădure dulce-acrișor. Acest preparat […]
Reteta zilei: Frigarui de porc cu sos de iaurt
PrinteazaFrigarui de porc cu sos de iaurt din: iaurt, suc de lamaie, usturoi, chimen, coriandru, cotlete de porc, ardei gras, ceapa, zucchini, ulei, orez.
Poate te intereseaza si:
- Frigarui de porc cu dovlecel si ardei gras
- Frigarui de porc cu sos vietnamez de peste
- Frigarui de porc cu ceapa verde si sos de peste
sos de iaurt:
- 2 cani de iaurt
- 2 linguri suc de lămâie
- 4 catei de usturoi, tocat
- 1/2 linguriță de chimen
- 1/4 linguriță de coriandru măcinat
frigarui:
- cotlete de porc
- ardei gras
- zucchini
- ceapa
- ulei
- orez fiert, pentru servire
Mod de preparare:
Într-un castron combinati iaurtul, sucul de lamaie, usturoiul, chimen și coriandru. Se amestecă bine.
Adaugati carnea de porc taiata cuburi, acoperiti și bagati la frigider pentru aproximativ 6 ore. Tocati legumele bucati potrivite.
Incalziti gratarul, ungeti cu ulei. Infigeti carnea si legumele pe frigarui si asezati pe gratar.
Rumeniti pe toate partile. Serviti frigaruile cu orez.
Frigarui de porc cu sos de iaurt
Pofta buna!
Piept de Rață cu Sos de Fructe de Pădure