Rulada de curcan si spanac

Printeaza

Rulada de curcan si spanac din: piept de curcan, spanac, unt, bacon, usturoi, sare, oua, piper si supa de pui.

Rulada_de_curcan_si_spanac

 

Ingrediente:

  • 1 kg piept de curcan
  • 300 g spanac
  • 2 linguri unt
  • 300 g bacon
  • 2-3 căţei usturoi
  • 1 praf de sare
  • 2 ouă
  • piper
  • 400 ml supă de pui

 

Mod de preparare:

Speli spanacul, îl tai şi-l căleşti 2-3 minute în unt, împreună cu usturoiul.

Feliezi pieptul de curcan, îl baţi puţin cu cio­canul şi-l condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Amesteci spanacul cu ouăle bătute, puţin pi­per şi baconul tocat. Umpli pieptul, îl rulezi şi-l fixezi cu o sfoară.

Pui rulada într-o tavă şi torni supa de pui. Aco­peri tava cu o folie şi laşi rulada la foc mic, până ce furculiţa intră cu uşurinţă în ea. Dai folia la o parte şi mai ţii 10 minute să se rumenească.

 

Rulada de curcan si spanac

Rulada_de_curcan_si_spanac

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.