Mini-tarte cu branza, sunca si spanac
PrinteazaMini-tarte cu branza, sunca si spanac din: aluat de foi congelat, spanac, usturoi, susan, brânză de capră, şuncă de Parma, sparanghel verde, oua, smantana, nucsoara.
- 250 g aluat de foi congelat
- 250 g spanac
- 1 căţel usturoi
- 1 lingură susan
- 100 g brânză de capră
- 50 g şuncă de Parma
- 250 g sparanghel verde
- 2 ouă
- 2 linguri smântână
- nucşoară
Mod de preparare:
Se opăreşte şi se toacă spanacul. Se înglobează usturoiul tocat şi susanul. Cuptorul se încinge la 200° C. Se spală sparanghelul şi se decojeşte treimea inferioară. Se taie bucăţi de 2 cm.
Se întind foile de aluat, se taie cerculeţe şi se aşază în forme unse: în 12 se aşază spanac şi brânză frecată cu ouă, sare, piper, nucşoară şi smântână, iar în celelalte sparanghel şi şuncă.
Mini-tarte cu branza, sunca si spanac
Pofta buna!