Peste copt cu ceapa, rosii si patrunjel din: file de peste, ceapa, praz, usturoi, rosii, vin alb, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1,5 kg file de peşte 2 cepe 1 fir praz 6 căţei de usturoi 6 roşii 100 ml vin alb sec 100 ml ulei de măsline sare piper 1 linguriţă piper […]
Peste cu patrunjel
PrinteazaPeste cu patrunjel din: fileuri de cod, ceapa, dafin, patrunjel, usturoi, ulei, lamaie si sare.
Ingrediente:
- 4 fileuri cod congelat
- o ceapă
- o foaie dafin
Pentru garnitură:
- o legătură pătrunjel
- 3 căţei usturoi
- 2 linguri ulei
- suc de lămâie
- sare
Mod de preparare:
Pestele se pune la fiert asa congelat cu ceapa si foaia de dafin. Se lasă 20 de minute si apoi se scurge bine.
Intre timp, usturoiul se presează si se amestecă u pătrunjelul fin tocat si sucul strecurat de lămâie.
Pestele se presară cu un praf de sare, se stropeşte cu ulei şi se serveşte cu amestecul de pătrunjel.
Peste cu patrunjel
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Chiftele de peste alb cu patrunjel
Chiftele de peste alb cu patrunjel din: peste, oua, ceapa, faina, ulei, paine, marar, patrunjel, piper, sare. Ingrediente: 700 g file peşte alb 2 ouă 3 cepe 150 g făină ulei 2-3 felii de pâine albă, înmuiate în lapte mărar pătrunjel piper sare Mod de preparare: Tai peştele mărunt, îl amesteci cu miezul de […]
Pofta buna!