Peste cu patrunjel

Printeaza

Peste cu patrunjel din: fileuri de cod, ceapa, dafin, patrunjel, usturoi, ulei, lamaie si sare.

 

Peste cu patrunjel

Ingrediente:

  • 4 fileuri cod congelat
  • o ceapă
  • o foaie dafin

Pentru garnitură:

  • o legătură pătrunjel
  • 3 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • suc de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Pestele se pune la fiert asa congelat cu ceapa si foaia de dafin. Se lasă 20 de minute si apoi se scurge bine.

Intre timp, usturoiul se presează si se amestecă u pătrunjelul fin tocat si sucul strecurat de lămâie.

Pestele se presară cu un praf de sare, se stropeşte cu ulei şi se serveşte cu amestecul de pătrunjel.

 

Peste cu patrunjel

Peste cu patrunjel

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Peste copt cu ceapa, rosii si patrunjel

Peste copt cu ceapa, rosii si patrunjel

Peste copt cu ceapa, rosii si patrunjel din: file de peste, ceapa, praz, usturoi, rosii, vin alb, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1,5 kg file de peşte 2 cepe 1 fir praz 6 căţei de usturoi 6 roşii 100 ml vin alb sec 100 ml ulei de măsline sare piper 1 linguriţă piper […]

Chiftele de peste alb cu patrunjel

Chiftele de peste alb cu patrunjel

Chiftele de peste alb cu patrunjel din: peste, oua, ceapa, faina, ulei, paine, marar, patrunjel, piper, sare. Ingrediente: 700 g file peşte alb 2 ouă 3 cepe 150 g făină ulei 2-3 felii de pâine albă, înmuiate în lapte mărar pătrunjel piper sare   Mod de preparare: Tai peştele mărunt, îl amesteci cu miezul de […]

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.