Salata verde cu ansoa

Printeaza

Salata verde cu ansoaSalata verde cu ansoa din: salata, rosii, ceapa, file de ansoa, patrunjel, coriandru, capere, zahar, sare, piper.
Ingrediente :

  • 200 g salata verde
  • 125 g rosii mici
  • 2 cepe verzi
  • 100 g fileuri de ansoa in ulei
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1/2 legatura coriandru
  • 2 linguri capere
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • piper macinat

 

Ingrediente sos: 4 linguri ulei de masline, 2 linguri otet aromat, 1 lingura mustar, 1/2 lingurita miere, sare, piper.

 

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul la 100C, tapetati tava de la aragaz cu hartie pentru copt si asezati pe ea rosiile, dupa ce le-ati indepartat partea lemnoasa de la codite.

Stropiti-le cu putin ulei, presarati peste ele zahar, sare si piper, dati-le la cuptor si lasati-le o ora sa se patrunda, tinand usa cuptorului intredeschisa.

Scoate-ti tava si lasati-o sa se raceasca. Spalati verdeata, zvantati-o si alegeti frunzulitele. Curatati ceapa si tocati-o marunt.

Spalati salata, scurgeti-o bine, taiati-o fasii si puneti-o intr-un castron impreuna cu ceapa, caperele, verdeata, fileurile de ansoa si rosiile confiate.

Bateti bine ingredientele pentru sos, turnati sosul peste salata, amestecati-o usor si serviti-o imediat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea cred in combinatia asta de salata cu ansoa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.