Supa Kloesse

Printeaza

Supă Kloesse

Supa Kloesse din: unt, oua, lapte, faina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 125 g unt
  • 4 gălbenuşuri
  • 3 albuşuri
  • 3 pahare de lapte
  • 5 linguri de făină
  • sare
  • piper
  • un litru şi jumăta­te de supă de carne sau de oase (după preferinţă)

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul la foc mic, apoi se adaugă, bătând mereu, găbenuşurile, unul câte unul. Se pun făina, sarea, piperul, albuşurile bătute spumă şi laptele.

Dacă pasta nu e sufi­cient de tare, se mai presară făină. Cu o lingură, se iau din această compoziţie bucăţi cât o alună şi li se dă drumul în zeama de carne fierbinte. Se lasă 10-15 minute şi se poate servi supa.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.