Carnati de caprioara

Printeaza

Carnati de caprioara din: carne de caprioara, usturoi, sare, piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Carnati de caprioara

  • 500 g carne de căprioară
  • două căpăţâni de usturoi
  • piper măcinat
  • sare
  • un metru de maţe

 

Mod de preparare:

Se feliază carnea, apoi se dă prin maşina de tocat, pe sita măruntă. Se adaugă sarea, piperul şi usturoiul care a fost în prealabil pisat.

Separat se spală maţele, apoi se umplu cu amestecul de carne. Se prăjesc cârnaţii care pot fi serviţi imediat sau după ce au fost ţinuţi la rece câteva ore.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.