Ciorba cu icre si lapti de peste

Printeaza

Ciorba cu icre si lapti de peste din: bucăţi de peşte mic (caras) sau capetele şi cozile de la doi peşti mari, lapţi şi icre nematurate de peşte, ceapa, morcov, ardei rosu, păstârnac, roşii sau roşii in bulion, sare, condiment din legume uscate, fidea, bors, frunze de pătrunjel şi leuştean.

Ingredinete:Ciorba_cu_icre_si_lapti_de_peste

  • 6 bucăţi de peşte mic (caras) sau capetele şi cozile de la doi peşti mari
  • 1 pungă (250 g) lapţi şi icre nematurate de peşte
  • 1 ceapă
  • 1 ardei roşu
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 3 roşii sau 200 g roşii in bulion
  • 1 linguriţă sare
  • 1 linguriţă condiment din legume uscate
  • 2 cuiburi de fidea
  • 2 căni bors
  • 1 vârf de cuţit piper
  • câte 1 legătură frunze de pătrunjel şi leuştean

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli şi le tai cubuleţe. Le pui la fiert în 2 litri de apă cu puţină sare, piper şi condimentul din legume uscate.

Când a fiert zarzavatul, adaugi roşiile tăiate cubuleţe, iar după 2-3 minute, pui borşul prefiert, bucăţile de peşte, lapţii şi icrele.

Când peştele e aproape fiert, adaugi fideaua şi laşi să mai fiarbă 2-3 minute. Serveşti porţiile presărate cu verdeaţă din belşug.

Ciorba cu icre si lapti de peste

Ciorba_cu_icre_si_lapti_de_peste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.