Supă de secară cu legume rădăcinoase – este o alegere excelentă pentru cei care doresc o masă hrănitoare și sănătoasă. Această supă bogată în fibre și vitamine combină aromele pământii ale secarei cu dulceața naturală a legumelor rădăcinoase, oferind o experiență culinară deosebită. Ideală pentru zilele răcoroase, această rețetă este ușor de preparat și perfectă […]
Fursecuri cu seminte de susan si portocala
PrinteazaFursecuri cu seminte de susan si portocala din: făină integrală, tărâţe, fulgi de ovăz, zahăr brun, seminţe de susan, ulei de măsline, sare, bicarbonat, portocala.
Ingrediente:
- 10 linguri făină integrală
- câte 4 linguri tărâţe, fulgi de ovăz şi zahăr brun
- 1 lingură seminţe de susan
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 praf de sare
- 1/2 linguriţă bicarbonat
- 1 portocală
Mod de preparare:
Fursecuri cu seminte de susan si portocala: Mărunţeşti în blender sau în robotul de bucătărie zahărul brun cu 2 linguri fulgi de ovăz, până când obţii granule foarte fine.
Le amesteci într-un bol împreună cu restul de fulgi de ovăz, tărâţele, făina integrală şi un praf de sare. Torni 100 ml apă călduţă şi frămânţi un aluat potrivit de tare.
Stropeşti cu uleiul, încorporezi seminţele, coaja rasă şi zeama de portocală, bicarbonatul şi omogenizezi. Cu palmele unse cu ulei, modelezi mici sfere.
Le aplatizezi uşor şi le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, 10-15 minute.
Pofta buna!
Prepeliță la Cuptor cu Ierburi Aromatice
Prepeliță la Cuptor cu Ierburi Aromatice – Descoperă rețeta de prepeliță la cuptor , o alegere rafinată pentru o cină sofisticată sau o masă festivă. Prepelițele, cunoscute pentru carnea lor fragedă și gustul distinct, sunt perfect completate de arome bogate de rozmarin, cimbru și usturoi, toate îmbrățișate de prospețimea sucului de lămâie și profunzimea vinului […]