Marinata asiatica cu ghimbir si ardei iute

Printeaza

Marinata asiatica cu ghimbir si ardei iute din: tulpini de iarbă lămâioasă, frunze de limetă kaffir, sos de soia, usturoi, ghimbir, ardei iute roşu, limete, ulei de măsline.

Marinata asiatica cu ghimbir si ardei iute

Ingrediente:

  • 2 tulpini de iarbă lămâioasă, zdrobite
  • 1 mână mică de frunze de limetă kaffir, rupte în bucăţi
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 2 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 1 bucată de ghimbir de mărimea degetului mare, decojit şi tocat
  • 1 ardei iute roşu proaspăt, tocat mărunt
  • 2 limete, tăiate în jumătate, stoarse şi cu coaja zdrobită
  • 10 linguri bune de ulei de măsline

Mod de preparare:

Amestecaţi toate ingredientele într-un castron şi acoperiţi cu ele carnea pe care doriţi s-o gătiţi.

Această marinată se potriveşte foarte bine mai ales cu preparatele din peşte.

Marinata asiatica cu ghimbir si ardei iute

Marinata asiatica cu ghimbir si ardei iute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.