Tarta cu spanac, ceapa si branza din: unt, faina, apa, oua, spanac, ceapa, smantana, ulei, branza, kaizer, sare, piper.
Spanac cu ceapa verde, mazare dulce si vin alb
PrinteazaSpanac cu ceapa verde, mazare dulce si vin alb din: ulei de măsline, ceapă verde, mazăre proaspătă sau congelată, vin alb, spanac, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 mână de ceapă verde tocată mărunt
- 2 mâini de mazăre proaspătă sau congelată
- 1 pahar mare de vin alb
- 4 mâini imense de spanac
- 3 bucăţi mari de unt
- sare si piper
Mod de preparare:
Puneţi într-un vas 1 lingură de ulei de măsline şi 1 cubuleţ de unt, apoi adăugaţi 1 mână de ceapă verde tocată mărunt şi căliţi uşor timp de câteva minute.
Adăugaţi 2 mâini de mazăre proaspătă sau congelată si mai gătiţi încă vreo 2 minute, înainte de a turna 1 pahar mare de vin alb.
Aduceţi la punctul de fierbere şi gătiţi la foc mic alte câteva minute, înainte de a arunca în vas şi 4 mâini imense de spanac.
Amestecaţi bine şi ţineţi pe foc, până ce frunzele de spanac s-au înmuiat. In final, introduceţi în vas 2 bucăţi mari de unt şi condimentaţi bine, după gust.
Spanac cu ceapa verde, mazare dulce si vin alb
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Clatite cu spanac si ceapa verde
Clatite cu spanac si ceapa verde din: unt, faina, oua, lapte, ceapa verde, spanac, sare, piper. Ingrediente: 50 g unt 100 g făină 2 ouă 200 ml lapte o legătură ceapă verde 100 g spanac sare piper Mod de preparare: Intr-un bol se pun făina, sarea, piperul, ouăle şi jumătate din cantitatea de lapte. […]
Pofta buna!