Hamburger cu Carne de Curcan, Bacon și Sos de Cranberry – este o opțiune savuroasă și sănătoasă pentru o masă completă. Această rețetă combină suculența cărnii de curcan cu crocănțimea baconului și dulceața sosului de cranberry, oferind un gust bogat și echilibrat. Ideal pentru cinele în familie sau prânzurile de weekend, acest hamburger va deveni […]
Reteta zilei: Paste cu sos de branza si spanac
PrinteazaPaste cu sos de branza si spanac din: fettuccine, ulei de masline, usturoi, lapte, ricotta, sare, piper, spanac.
Ingrediente:
- 300gr fettuccine
- 2 linguri ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- ½ cana de lapte
- 1 cană ricotta
- ¼ linguriță de sare
- piper proaspăt macinat
- 250gr spanac tocat, congelata, dezghetat
Mod de preparare:
Aduceti o oală mare de apă la fiert și apoi adăugați pastele. Fierbeti pastele al dente, apoi se scurg într-o strecurătoare.
Rezervati ½ ceasca de lichid in care au fiert.
Între timp, se prepară sosul de branza.
Tocati usturoiul și adăugați-l intr-o tigaie mare cu ulei de masline. Gatiti la foc mediu-scăzut timp de 1-2 minute.
Adaugati laptele și ricotta, apoi se amestecă.
Lăsați sosul să se încălzească si sa se ingroase usor. Fierbeti 3-5 minute, se condimenteaza cu sare si piper.
Incorporati spanacul in sos. Se amestecă pana se omogenizeaza. Opriti focul.
Adaugati pastele fierte și scurse si amestecati. Dacă sosul devine gros se adaugă o cantitate mică de lichid rezervat de la paste. Serviti calde.
Paste cu sos de branza si spanac
Pofta buna!
Tartine cu Somon Afumat și Cremă de Brânză
Tartine cu Somon Afumat și Cremă de Brânză – un aperitiv rafinat și gustos, perfect pentru orice ocazie. Acest preparat îmbină armonios aromele delicate ale somonului afumat cu textura fină și cremoasă a brânzei, oferind o experiență culinară de neuitat. Ingrediente: 200 g somon afumat, tăiat felii subțiri 150 g cremă de brânză (preferabil […]
Foarte bune au iesit pastele cu sos