Caras umplut cu legume din: carasi, rosii, dovlecel, usturoi, ardei, morcovi, pastarnac, cartofi, ceapa verde, marar, sare, piper, boia, ulei de masline, unt, sos de ardei iute, vin alb. Ingrediente: 2 carasi de mărime potrivită 3-4 roşii 1 dovlecel 4 căţei de usturoi 1-2 ardei 3-4 morcovi mai mici 1 pâstârnac mic 2 cartofi 1 legătură […]
Caras la cuptor
PrinteazaO reteta de caras la cuptor din: caras, ceapa, telina, morcov, usturoi, cartofi, vin alb sec, patrunjel, ulei, sare si piper.
- 1 caras mai maricel
- 2 cepe
- 1 telina
- 1 morcov
- 8 catei de usturoi
- 4 cartofi
- 1 pahar vin alb sec
- 1 legatura de patrunjel
- ulei
- sare
- piper
Preparare:
Curata pestele de solzi si intestine si cresteaza-l din loc in loc.
Unge-l cu ulei si condimenteaza-l cu sare si piper.
Asaza-l intr-o tava pe pat de morcov, telina si frunze de patrunjel.
De jur-imprejur pune cartofii taiati rondele.
Stropeste cu putina apa si lasa la cuptor, la foc potrivit.
Spre final, adauga usturoiul zdrobit si stropeste cu vin din belsug.
Gustul unui caras la cuptor va fi desavarsit daca adaugi si cateva felii de lamaie.
Caras la cuptor
Pofta buna!
Poate iti place si:
Caras la cupor cu rozmarin si vin alb
Caras la cupor cu rozmarin si vin alb din: caras, zeama de lamaie, ulei, sare, piper, praf de usturoi, rozmarin, vin alb. Ingrediente: 2 bucăţi caras zeama de la 1 lămâie ulei sare piper praf de usturoi rozmarin tocat 50 ml vin alb Mod de preparare: Cureţi peştele, îl speli şi îl crestezi din 1 […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- caras la cuptor
- peste caras la cuptor
- reteta caras la cuptor
Parca as gusta un peste si asta arata foarte bine
Foarte buna reteta
Imi place carasul. E un peste dulce si gustos. Pacat ca are cam multe oase.