Rulourile de curcan cu garnitură de sparanghel din: piept de curcan, bacon, fasole verde, sparanghel, mozzarella, patrunjel verde, vin alb, zeama de lamaie, unt, sare si piper. Ingrediente: 500 g piept de curcan 200 g bacon 300 g fasole verde fideluta 10-12 fire sparanghel 8 felii de mozzarella patrunjel verde 50 ml vin alb zeama […]
Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne din: vanata, smantana, sare, piper, paste, carne, rosii, cascaval, ulei. Ingrediente: 1 vânătă 5 linguriţe smântână sare piper Ingrediente garnitură: 250 g paste 400 g carne tocată 3 roşii 100 g caşcaval piper ulei Mod de preparare: Speli vânătă, o tai felii pe lungime, presari feliile […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.