Caise cu carne de pasare
PrinteazaCaise cu carne de pasare din: pui, unt, faina, caise uscate, zahar si sare.
Ingrediente:
- 1/2 pui
- 100 g unt
- 1 lingură făină
- 250 g caise uscate
- 1 linguriţă zahăr
- sare
Mod de preparare Caise cu carne de pasare:
Rumeneşti în unt bucăţile de carne, presari făina amestecată cu un pahar de zeamă de carne, sare şi laşi să fiarbă până se frăgezeşte carnea. Dacă este nevoie, din când în când adaugi apă.
Caisele spălate le ţii o oră în apă călduţă, apoi le adaugi în mâncare, când carnea este fiartă.
Mai laşi să fiarbă circa 1 oră în apă călduţă şi le adaugi în mâncare, când carnea este fiartă.
Laşi să mai fiarbă circa 40 de minute împreună. Adaugi sos de zahăr ars, preparat din zahăr şi făină.
Pofta buna!
N-am mancat niciodata asa ceva