Caise cu carne de pasare

Printeaza

Caise cu carne de pasare din: pui, unt, faina, caise uscate, zahar si sare.

Ingrediente:

  • 1/2 pui
  • 100 g unt
  • 1 lingură făină
  • 250 g caise uscate
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare

 

Mod de preparare Caise cu carne de pasare:

Rumeneşti în unt bucăţile de carne, presari făina amestecată cu un pa­har de zeamă de carne, sare şi laşi să fiarbă până se frăgezeşte carnea. Dacă este nevoie, din când în când adaugi apă.

Caisele spălate le ţii o oră în apă călduţă, apoi le adaugi în mân­care, când carnea este fiartă.

Mai laşi să fiarbă circa 1 oră în apă călduţă şi le adaugi în mâncare, când carnea este fiartă.

Laşi să mai fiarbă circa 40 de minute împreună. Adaugi sos de zahăr ars, preparat din zahăr şi făină.

 

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. N-am mancat niciodata asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.