Bagheta cu ciuperci si carne tocata din: ceapa, ulei, carne tocata, branza topita cu ciuperci, ketchup, ciuperci, sare, piper, castravete, cascaval, bagheta. Ingrediente: o ceapa 2 linguri ulei 350 g carne tocata in amestec 2 cuburi brinza topita cu ciuperci 3 linguri ketchup 100 g ciuperci sare piper 1/2 castravete crud 50 g cascaval 2 […]
Bagheta umpluta cu sunca, sardele si masline
PrinteazaBagheta umpluta cu sunca, sardele si masline din: baghetă neagră sau graham, unt, pastă de peşte sau şuncă, sardele conservate sau salam, măsline dietetice, castravecior murat în oţet, gogosar.
Ingrediente:
- 1 baghetă, neagră sau graham
- 200 g unt
- 1 tub pastă de peşte sau 150 g şuncă
- 2 sardele conservate sau 50 g salam
- 50 g măsline dietetice
- 1 castravecior murat în oţet
- 1 gogoşar
Mod de preparare:
Tai franzela în jumătate, pe lungime. Scoţi miezul baghetei sau al franzeluţei, folosind o lingură.
Pentru umplutură, speli castraveciorul şi gogoşarul.
Cureţi gogoşarul de seminţe şi cotor. Tai mărunt şunca, salamul, castraveciorul şi gogoşarul.
Tai măslinele în fâşii, îndepărtându-le sâmburii.
Freci spumă untul moale, la temperatura camerei, încorporezi pe rând măslinele, mezâlurile sau peştele mărunţit, gogoşarul şi omogenizezi.
Umpli bagheta sau franzeluţa cu amestecul pregătit şi o păstrezi în frigider pentru cel puţin 2 ore sau până a doua zi, când o pui în lada frigorifică şi pleci cu ea în drumeţie.
Bagheta umpluta cu sunca, sardele si masline
Pofta buna!
poate iti place si:
Bagheta cu ciuperci si carne tocata
Bagheta umpluta cu piept de pui
Bagheta umpluta cu piept de pui din: bagheta, piept de pui, praz, morcovi, telina, sare si piper. Ingredinte: 1 bagheta 250 gr piept de pui fiert fara piele si oase 1 fir de praz gros ( doar partea alba), taiat marunt 2 morcovi medii taiati marunti 200 gr brinza crema 1/2 telina medie taiata marunt […]
Pofta buna!