Paste cu legume şi pui
PrinteazaPaste cu legume şi pui din: file din piept de pui, ulei de masline, unt, sare, piper, mazare, rosii cherry, tagliatelle.
- 600 g file din piept de pui
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură unt
- sare
- piper
- 200 g mazăre ţucără
- 400 g roşii cherry
- 350 g tagliatelle
Preparare:
Spălaţi pieptul de pui, uscaţi-l cu un şervet de bucătărie şi prăjiţi-l într-o lingură de ulei de măsline şi unt, câte 5 minute pe fiecare parte.Scoateţi-l apoi din tigaie, săraţi-l şi piperaţi-l.
Intre timp, pregătiţi legumele. Eventual, tăiaţi în două mazărea ţucără. Opăriţi-le în apă cu sare circa 3 minute şi lăsaţi-le să se scurgă într-o strecurătoare.
Tăiaţi roşiile în jumătate. Prăjiţi atât roşiile, cât şi legumele în restul de ulei 2-3 minute şi condimentaţi-le.
Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Scurgeţi-le şi colectaţi o ceaşcă din apa în care au fiert. Amestecaţi pastele cu legumele şi încorporaţi, eventual şi puţină apă de la fiert.
Tăiaţi pieptul de pui în bucăţele potrivite şi încorporaţi-le. Dacă doriţi, presăraţi la final puţin piper negru.
Paste cu legume şi pui
Poftă bună!
Incoming search terms:
- paste cu legume si pui