Paste cu legume şi pui

Printeaza

Paste cu legume şi pui din: file din piept de pui, ulei de masline, unt, sare, piper, mazare, rosii cherry, tagliatelle.

Ingrediente:Paste cu legume şi pui

  • 600 g file din piept de pui
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură unt
  • sare
  • piper
  • 200 g mazăre ţucără
  • 400 g roşii cherry
  • 350 g tagliatelle

 

Preparare:

Spălaţi pieptul de pui, uscaţi-l cu un şervet de bucătărie şi prăjiţi-l într-o lingură de ulei de măsline şi unt, câte 5 minute pe fiecare parte.Scoateţi-l apoi din tigaie, săraţi-l şi piperaţi-l.

Intre timp, pregătiţi legumele. Eventual, tăiaţi în două mazărea ţucără. Opăriţi-le în apă cu sare circa 3 minute şi lăsaţi-le să se scurgă într-o strecurătoare.

Tăiaţi roşiile în jumătate. Prăjiţi atât roşiile, cât şi legumele în restul de ulei 2-3 minute şi condimentaţi-le.

Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Scurgeţi-le şi colectaţi o ceaşcă din apa în care au fiert. Amestecaţi pastele cu legumele şi încorporaţi, eventual şi puţină apă de la fiert.

Tăiaţi pieptul de pui în bucăţele potrivite şi încorporaţi-le. Dacă doriţi, presăraţi la final puţin piper negru.

Paste cu legume şi pui

Paste cu legume şi pui

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • paste cu legume si pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.