Ficat de porc cu ciuperci si smantana

Printeaza

Ficat de porc cu ciuperci si smantana din: ficat de porc, ciuperci, ceapa, smantana, sare, piper, faina, usturoi, patrunjel, ulei.

Ingrediente:Ficat de porc cu ciuperci si smantana

  • 500 gr ficat porc
  • 250 gr ciuperci din conserva
  • 1-2 cepe taiate marunt
  • 200 gr smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 2 catei usturoi pisati
  • 1 legatura patrunjel taiat fin
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Ficatul de porc se taie joulien mare si se caleste in ulei.

Se adauga condimentele, ciupercile, ceapa, patrunjelul si se inabuse 10 minute, dupa care se adauga smantana amestecata cu faina.

Se mai da un clocot sau doua. Se presara patrunjel.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ficat de porc cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.