Rulouri de varza cu branza si ciuperci
PrinteazaRulouri de varza cu branza si ciuperci din: varză, brânză feta, oua, ciuperci, pătrunjel, ceapă roşie, usturoi, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 varză de mărime potrivită
- 350 g brânză feta
- 2 ouă
- 200 g ciuperci tăiate
- 1 legătură pătrunjel
- 1 ceapă roşie
- 3 căţei usturoi
- 4 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incingi 2 linguri de ulei, căleşti ceapa tăiată fin, apoi adaugi usturoiul zdrobit. Pui ciupercile, pătrunjelul tocat, amesteci şi ţii pe foc până scade apa lăsată de ciuperci. Potriveşti de sare şi de piper. Dai deoparte.
Tai cotorul verzei şi desfaci frunzele. Pui apă la fiert cu sare şi, când a dat în clocot, opăreşti frunzele. Ai grijă să nu le laşi mai mult de 1 minut, pentru ca foile să nu se înmoaie prea tare.
După ce ai scurs bine frunzele, le aşezi pe o farfurie. Pui într-un vas 300 g de brânză, ouăle, ciupercile gătite şi amesteci.
Cu o lingura pui compozitia in frunzele de varză şi rulezi, ca la sarmale. Aşezi rulourile intr-o tavă tapetată, torni uleiul rămas şi presari restul de brânză. Laşi la cuptor 30-40 de minute.
Rulouri de varza cu branza si ciuperci
Pofta buna!
Imi plac rulourile de varza