Gulas cu carnati afumati

Printeaza

Gulas cu carnati afumati din: carne de porc, kaizer, carnati, ardei, cartofi, ceapa, bulion, boia, usturoi, vin, sare, piper.

Ingrediente:Gulas cu carnati afumati

  • 500 g carne de porc
  • 200 g kaizer
  • 300 g carnati afumati
  • 1 ardei iute
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu bulion
  • 1 lingurita cu boia
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura untura
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper

Mod de prepararare:

Taie carnea cubuleţe şi pune-o în vasul de lut uns cu untură. Lasă la cuptor până se rumeneşte. Adaugă ceapa, cârnaţii tăiaţi rondele şi kaizerul mărunt.

După câteva minute, pune cubuleţele de cartofi şi ardei gras. Separat, amestecă bulionul cu usturoiul zdrobit, boia- ua, ardeiul iute tăiat mărunt, sare şi piper.

Subţiază cu vinul şi 500 ml de apă. Toarnă apoi în vasul din cuptor şi lasă în continuare la cuptor, ca să scadă bine. Serveşte cu verdeaţă.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • gulas cu carnati afumati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.