Saramura de crap cu vin din: crap, ceapa, rosii, pasta de tomate, ulei, vin, usturoi, ulei, ardei, sare, piper, boia. Ingrediente: 600 g crap 2 cepe 3 roşii 1 lingură cu pastă de tomate 100 ml ulei 50 ml vin alb 1 ardei iute • 1 căpăţână de usturoi 1 legătură de pătrunjel sare piper […]
Crap cu sos de ciuperci si vin
PrinteazaCrap cu sos de ciuperci si vin din: crap, ciuperci, suc de roşii, usturoi, vin alb sec, ulei, sare.
Ingrediente:
- 1 crap potrivit
- 300 g ciuperci
- 250 ml suc de roşii
- 2-3 căţei usturoi
- 150 ml vin alb sec
- 2-3 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îi îndepărtezi coada şi capul şi-l tai bucăţi. Cureţi căţeii de usturoi şi-i pisezi.
Faci un sos din vin, suc de roşii, ciuperci, sare după gust, ulei şi usturoi.
Pui crapul în tavă, tomi sosul şi-l dai la cuptor până intră cu uşurinţă furculiţa în peşte.
Crap cu sos de ciuperci si vin
Pofta buna!
poate iti place si:
Crap cu capere si vin
Crap cu capere si vin din: crap, ceapa, ardei, ansoa, rosii, vin, usturoi, capere, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 crap (2-3 kg) 4-5 cepe uscate 2 ardei capia 2 fileuri de anşoa 1 cutie mare cu roşii în bulion 200 ml vin alb sec/demisec 1 lămâie 2-3 căţei de usturoi 2 linguri cu capere 1 […]
Crap cu vin la cuptor
Crap cu vin la cuptor din: crap, usturoi, lamaie, ulei, vin, sare, piper. Ingrediente: un crap de 1,5 kg 5 căţei usturoi o lămâie o legătură pătrunjel 500 ml vin alb sec 2 linguri ulei sâre piper Mod de preparare: Peştele se curăţă bine, se spală şi se usucă cu şervete absorbante. Se presară […]
Pofta buna!