Vita cu legume si vin la cuptor din: pulpă de vită, ulei, morcovi, ceapa verde, usturoi verde, ardei rosii, vin rosu sec, sare, piper, seminţe de susan.
Tai pulpa de vită felii nu foarte groase. Incingi uleiul în tigaie şi căleşti carnea pe ambele părţi până se rumeneşte puţin la suprafaţă. între timp, cureţi morcovii şi-i tai cubuleţe, iar de la ardei îndepărtezi cotorul.
Pui carnea în tavă, torni vinul, adaugi sare şi piper, după gust şi o dai lacuptor, acoperită cu o foaie de copt.
Toci ceapa şi usturoiul verde şi ardeiul.
Când furculiţa începe să intre cu uşurinţă în came, îndepărtezi foaia, adaugi legumele şi mai laşi încă 15-20 de minute. înainte să serveşti, presari seminţe de susan.
Coaste de vita la cuptor din: coaste de vita, usturoi, sare, piper, ulei de masline, sos de rosii, sirop de artar, otet balsamic, sos worcestershire Ingrediente: 1,5 kg coaste de vită 2 căței de usturoi, tocați mărunt 2 lingurițe de sare 1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat 2 linguri de ulei de măsline 1 […]
Muschi de vita la cuptor din: muschi vita, ulei de masline, usturoi, sare. Carnea de vită furnizează proteine complete, adică conține toți cei nouă aminoacizi esențiali de care corpul nostru are nevoie pentru a construi și repara țesuturile. Carnea de vită este o bună sursă de fier heme, care este ușor absorbit de organism. Fierul […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.