Pulpa de miel la cuptor cu rozmarin si ghimbir din: pulpa de miel, rozmarin, ghimbir, suc de ghimbir, sare, piper. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, […]
Pulpa de miel la cutor cu rozmarin si usutroi
PrinteazaPulpa de miel la cutor cu rozmarin si usutroi din: pulpă de miel, rozmarin, usturoi, ulei de măsline, sare, piper negru.
Ingrediente:
- 2 kg pulpă de miel
- 4 fire tocate de rozmarin
- 6 căţei de usturoi
- 100 ml ulei de măsline
- sare şi piper negru
Mod de preparare:
Incinge cuptorul. Spală carnea şi pune-o pe un şervet de hârtie pentru a absorbi excesul de apă. Unge pulpa de miel cu uleiul de măsline.
Cu ajutorul unui cuţit, crestează din loc în loc bucata de carne şi pune în fiecare rozmarin tocat.
Aşaz-o în tavă, presară sare şi piper proaspăt măcinat şi pune de jur împrejur căţeii de usturoi.
Acoperă cu o folie, dă la cuptor o jumătate de oră, apoi descoperă friptura şi mai las-o în cuptor 50 de minute.
Scoate pulpa de miel din cuptor şi las-o câteva minute, să se relaxeze fibrele, apoi feliaz-o şi serveşte-o invitaţilor.
Pulpa de miel la cutor cu rozmarin si usutroi
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpa de miel cu cartofi si lamaie
Pulpa de miel cu cartofi si lamaie din: pulpa de miel, ceapa, sare, piper, suc de lamaie, usturoi, ulei de masline, coacaze rosii, cartofi, oregano. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este […]
Reteta zilei: Pulpa marinata de miel la gratar
Pulpa marinata de miel la gratar din: pulpa de miel, vin rosu, sos de soia, ulei de masline, coriandru, dafin, usturoi. Ingrediente: 1 pulpa de miel 1 cană de vin roșu 3 linguri sos de soia 1/4 cesti de ulei de măsline 3/4 cana coriandru tocat 1 frunza de dafin 2 catei usturoi feliat Mod […]
Pofta buna!