Sarmale Delicioase cu Curcan si afumatura din: carne de curcan, afumatura, ceapa, orez, pasta de tomate, varza murata, sare, piper, marar, cimbru. Descoperă secretul preparării celor mai suculente sarmale cu afumătură și carne de curcan, un deliciu culinar românesc care îmbină tradiția cu savoarea. Această rețetă autentică îți va aduce laude de la toți invitații! […]
Tortillia cu piept de pui si mustar
PrinteazaTortillia cu piept de pui si mustar din: făină, ulei, apa, sare, piept de pui, maioneză, muştar, piper.
Ingrediente:
- 200 g făină
- 50 ml ulei
- 80 ml apă
- sare
umputură:
- un piept de pui la grătar
- 3 linguri maioneză
- o lingură muştar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Făina cu sarea se pun într-un vas, se face un gol la mijloc şi se pun uleiul şi apa. Se amestecă şi se frământă pentru a obţine un aluat omogen care se împarte în patru.
Se întinde fiecare bucată pe masa presărată cu făină, apoi se prăjesc în tigaia de teflon fără grăsime.
După răcire, se umplu cu pieptul de pui tăiat cuburi mici şi amestebat cu maioneză, muştar, sare si piper.
Se învelesc în folie alimentară care se înnoadă bine la capete si se dau la rece până la plecarea la picnic.
Tortillia cu piept de pui si mustar
Pofta buna!
Lebăr cu Ceapă Călită – Deliciu Rustic
Lebăr cu Ceapă Călită – Deliciu Rustic din: lebar, ceapa, usturoi, ulei de floarea soarelui, unt, boia, sare, piper, apa. Acest preparat reprezintă o bucată autentică din bucătăria românească, cu o istorie bogată și o aromă de neuitat. Sunteți pregătiți să vă bucurați de o masă tradițională și să aflați mai multe despre istoria acestui […]