Snitele de curcan din: piept de curcan, lamaie, usturoi, faina, oua, apa, boia, ulei, sare, piper, legume. Ingrediente: 4 fileuri de piept de curcan sucul de la 1 lamaie 2 catei de usturoi tocat făină 1-2 ouă 1 lingura apă boia de ardei ulei sare si piper legume, pentru servire Mod de preparare: Bateti fiecare […]
Snitel de mistret
Snitel de mistret din: pulpa de mistret, faina, vin, untura. Ingrediente: pulpă de mistreţ făină 3-4 linguri de vin untură Mod de preparare: Carnea de mistreţ tânăr se prepară ca cea de porc, însă carnea bătrână trebuie să fie marinată. Pentru şniţele, se taie felii carne de la pulpă şi se bate cu bătătorul […]
Snitel de caprioara
Snitel de caprioara din: pulpa de caprioara, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, unt, untura. Ingrediente: o pulpă de căprioară ouă făină pesmet sare piper ulei amestecat cu unt sau untură Mod de preparare: Pulpa de căprioară se taie felii groase de un deget. Aceste felii se bat pe ambele părţi cu bătătorul de […]
Scuze , dar ouale sunt de post ?