Sufleu de Păstârnac cu Parmezan din: pastarnac, oua, parmezan, smantana, unt, nucsoara, sare, piper. Combinând textura cremoasă a păstârnacului cu savoarea intensă a parmezanului și o notă subtilă de nucșoară, acest sufleu reprezintă o alegere perfectă pentru un antreu rafinat sau chiar un fel principal ușor. Indiferent dacă dorești să impresionezi la o cină festivă […]
Bezele cu lamaie
PrinteazaBezele cu lamaie din: oua, zhar pudra, lamaie, esenţă după gust, coloranti alimentari.
Ingrediente:
- 4 albuşuri
- 250 g zahăr pudră
- 1/2 lămâie
- 1 linguriţă esenţă, după gust
- diversi coloranti alimentari
Mod de preparare:
Albuşurile şi un strop de suc de lămâie se pun în mixer şi se lasă 2 minute la viteză mică. Apoi, se măreşte viteza şi se mai lasă un minut.
adaugă zahărul dintr-odată si se amestecă 3 minute la viteză maximă.
Se adaugă esenţa, după gust, se mai lasă 5 secunde să se amestece şi apoi se împarte spuma în funcţie de numărul coloranţilor care se pun în fiecare parte şi se amestecă foarte bine.
pun amestecurile fiecare într-un poş, se eliberează mici cantităti in tava tapetată cu hârtie de copt şi se lasă 3 ore la cuptor. Se lasă să se răcească în cuptor, cu focul stins.
Bezele cu lamaie
Pofta buna!
Sufleu de Păstârnac cu Parmezan
Ice Tea Detox cu Lămâie și Turmeric
Ice Tea Detox cu Lămâie și Turmeric din: ceai, apa, lamaie, turmeric, miere, gheata, lamaie. Infuzat cu ingrediente pline de antioxidanți și proprietăți antiinflamatorii, acest ice tea nu doar că răcorește, dar servește și ca un aliat valoros în detoxifierea organismului. Simplu de preparat și incredibil de gustos, ice tea-ul cu lămâie și turmeric este […]
Tartă Aromată cu Mere și Nucșoară
Tartă Aromată cu Mere și Nucșoară din: aluat, mere, zahar brun, nucsoara, scortisoara, faina, suc de lamaie, unt, ou. Tarta este acel desert care aduce cu sine aroma confortului casnic și a momentelor petrecute în familie. Combinația clasică de mere dulci-acrișoare și nucșoară măcinată creează un profil aromatic complex, transformând această tartă într-o adevărată plăcere […]