Carnaciori calzi a la lyonnaise

Printeaza

Carnaciori calzi a la lyonnaise din: carnat de porc, cartofi.

Ingrediente:Carnaciori calzi a la lyonnaise

  • un cârnat de porc de 800 g de foarte bună calitate
  • 1 kg de cartofi cam de aceeaşi mărime

 

 

Mod de preparare:

Puneţi într-o caserolă cârnatul şi acoperiţi-l cu 2-3 l de apă rece. Puneţi-l pe foc şi lăsaţi-l acolo până când apa e gata să fiarbă. Menţineţi o căldură constantă, fără ca apa să fiarbă, timp de 25-30 de minute.

După tot acest timp, se ia cârnatul de pe foc. Acesta se serveşte cald, cu cartofi, curăţaţi bine şi preparaţi la vapori. Acest preparat simplu, lyonnaise, se serveşte, cu unt proaspăt, la începutul unei mese.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.