Ficat in stil venetian
PrinteazaFicat in stil venetian din: ficat de vitel, ceapa, lapte, patrunjel, unt, ulei de masline si sare.
Ingrediente:
- 700-800 g ficat de viţel
- 600 g ceapă
- lapte
- pătrunjel
- unt
- ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Tăiaţi ficatul în felii şi lăsaţi-le la marinat 1 oră în lapte dulce.
Tăiaţi ceapa julien şi căliţi-o în ulei sau unt.
Luaţi ficatul din vasul cu lapte, tamponaţi-l cu un şervet foarte curat şi puneţi-l în tigaie.
Rumeniţi-l la foc potrivit 10-15 minute.
Puneţi-l pe un platou fierbinte, decoraţi-l cu pătrunjel şi aduceţi-l la masă cât este apetisant.
Odată servit puteţi potrivi de sare.
Ficat in stil venetian
Pofta buna!