Supa cu pui, spanac si ghimbir

Printeaza

Supa cu pui, spanac si ghimbir din: supă de pui sau de legume, sos de soia, vin de orez, ghimbir, zahar brun, file-uri de pui, fasole verde, spanac, orez basmati, ceapa verde, coriandru, suc de lamaie, pâine cu usturoi.

Ingrediente:

  • 350 g supă de pui sau de legume
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 1 lingură cu vin de orez
  • 2 linguriţe cu ghimbir ras
  • 1 linguriţă cu zahăr brun
  • 2 file-uri de pui, tăiate în fâşii subţiri
  • 100 g fasole verde, ruptă în bucăţi
  • 60 g spanac
  • 180 g orez basmati prefiert
  • 2-3 cepe verzi, tăiate mărunt
  • 1 lingură de coriandru tocat
  •  sucul de la 1 lămâie
  • pâine cu usturoi, pentru a servit

Mod de preparare:

Incălzeşte supa într-o cratiţă, adaugă sosul de soia, vinul de orez, ghimbirul şi zahărul. Fierbe-le câteva minute.

Adaugă fâşiile de pui şi fasolea. Fierbe timp de 4 minute.

Adaugă ceapa verde, orezul şi spanacul şi mai fierbe câteva minute.

Presară coriandru şi suc de lămâie, după gust. Serveşte supa cu pâine prăjită, unsă cu usturoi.

 

Supa cu pui, spanac si ghimbir

Supa_cu_pui_spanac_si_ghimbir

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. A iesit buna supa de pui?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.