Reteta friptura de miel cu verdeata din: pulpe de miel sau ied, ceapa, ardei, morcov, vin, supa, usturoi, ulei, cimbru, piper, sare, boia. Ingrediente: 4 pulpe de miel sau de ied 3 cepe 2 ardei graşi 1 morcov 100 ml vin roşu sec 300 ml supă de legume 4 căţei usturoi 3 linguri ulei 1 […]
Friptura de miel cu cartofi, ardei si rozmarin
PrinteazaFriptura de miel cu cartofi, ardei si rozmarin din: carne dezosată de miel, sare, piper negru, oregano, frunze de rozmarin, ceapa rosei, cartofi, ardei rosu, suc de lamaie.
- 4 bucăţi (500 g) carne dezosată de miel
- sare şi piper negru măcinat
- 1 lingură cu oregano uscat
- 2 linguri cu frunze de rozmarin proaspete, fără tulpină
- 2 cepe roşii, decojite şi tăiate în felii
- 6 căţei de usturoi, curăţaţi
- 1 kg cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în bucăţi
- 1 ardei roşu, curăţat de seminţe, feliat
- sucul de la 2 lămâi
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 190°C. Pune carnea într-o cratiţă şi presară condimentele.
Adaugă ceapa, usturoiul, cartofii, sucul de lămâie şi 150 ml apă.
Acoperă cu un capac. Coace timp de 3 ore, până când carnea devine foarte fragedă.
Friptura de miel cu cartofi, ardei si rozmarin
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptura de miel cu prune
Friptura de miel cu prune din: pulpa de miel, cimbru, usturoi, ulei, sare, piper, prune, rosii, vin alb, ulei, rozmarin. Ingrediente: o pulpă miel 2 crenguţe cimbru uscat 6 căţei usturoi o lingură ulei sare piper Pentru copt: 12-14 prune 10 roşii mici un litru vin alb o lingură ulei puţin rozmarin Mod de […]
Pofta buna!
Foarte buan friptura